Spider-Man: Far From Home - 2D


 

Bemærk!
Forlænget spilletid ca. 2 timer 25 min. incl. Reklamer
Forhøjet billetpris.

OM FILMEN:

Filmen 'Spider-Man: Far From Home' er fortsættelsen til Spider-Man: Homecoming om Peter Parker spillet af Tom Holland. I den første superheltefilm var den unge teenager igang med at lære sine nye superkræfter som Spider-Man at kende. Samtidig ønskede han at blive en del af Avengers-holdet og hjælpe Tony Stark. I efterfølgeren, der tager udgangspunkt efter Avengers: Endgame, er Peter Parker taget til Europa for at holde ferie, men freden er naturligvis hurtigt forbi, og snart står superhelten over for adskillige fjender.PRESSEN SKREV:
"Den nye 'Spider-Man' har humor, action, spænding, overraskelser og alt, hvad man kan bede om i en superheltefilm."
5 STJERNER - BT

"Tom Holland er fortsat et lille fund til rollen, og selv om fortællingen kæmper lidt med den uegale omstilling til et Europa, der bare ikke klinger troværdigt, er underholdningsværdien i top"
4 STJERNER - JYLLANDS-POSTEN

"Det er femte gang, at Tom Holland trækker i den netmønstrede spandexdragt som Spider-Man, og han er den allerbedste af alle dem, der har gjort det. Fysisk besidder han en legende lethed og flydende elegance og så udstråler han en uskyldig sødme og naivitet, som passer perfekt til den kække unge superhelt."
4 STJERNER - FILMLAND P1

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 145 min.
    Action/adventure
    Tilladt over 11 år