Pet Sematary


 

OM FILMEN:
Familien Creed er flyttet til det landlige Maine for at far, Louis, kunne få mere tid til familien. Det er ham magtpåliggende, at alle finder sig godt til rette efter at være blevet rykket op med rode, så de giver sig tid til at udforske omgivelserne, hvor de bl.a. støder på de lokales kæledyrskirkegård. Nå ja, og på den gamle Jud Crandall, der måske er lidt kølig over for de fremmede, men som alligevel ikke kan stå for 8-årige Ellies charme. Da Ellies elskede kat dør, er det magtpåliggende for Louis, at hun ikke lider denne sorg oven på flytningen, og han beder Jud om hjælp … fordi Jud har nævnt noget om en lokal indiansk legende. Louis og Jud ved godt, at det er forkert, men Ellie er så ked af det. Men når man bringer noget tilbage fra de døde, skal man være opmærksom på, hvad man får med …
Instruktørduoen Kevin Kölsch og Dennis Widmyer åbner med Stephen Kings ”Pet Sematary” spørgsmålet om, hvad vi i kærlighedens navn vil gøre for at lindre vores tab. Og hvad det kan føre med sig. Jason Clarke og Amy Seimetz er forældrene, der bliver fanget i Stephen King-land (staten Maine) og finder ud af de uhyggelige hemmeligheder bag ”Pet Sematary”.

PRESSEN SKREV:
...er skiftevis følsom, forfærdende og vittig, men fremfor alt rummer den vaskeægte emotionel slagkraft. Helt i Stephen Kings ånd."
SOUNDVENUE - - 5 STJERNER

"... her er barnet exceptionelt ækelt, og i det hele taget er historien leveret med overblik og uhyggen elegant eksekveret."
BT - 4 STJERNER

"... her er barnet exceptionelt ækelt, og i det hele taget er historien leveret med overblik og uhyggen elegant eksekveret."
BERLINGSKE TIDENDE - 4 STJERNER

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 110 min.
    Gyser%2C Action
    Tilladt over 15 år

 

 

 
Kalender
Der blev ikke fundet nogle forestillinger.