Yesterday


 

PRESSEN SKREV:
"Der kan siges utroligt meget godt om at lave en rigtig crowdpleaser-film som 'Yesterday', der både er skæg, tankevækkende og fermt skruet sammen - som en syng-med-popsang, hvor publikum en-to-tre ved, hvornår man skal klappe."
5 STJERNER - BERLINGSKE

"... man går ikke bare rørt og nynnende ud af biografen – Danny Boyle og manusforfatteren, Richard Curtis, har podet filmen med så meget humor, at en permanent morskabsgrimasse er tæt på at sætte sig i ansigtet."
5 STJERNER - JYLLANDS-POSTEN

"'Yesterday' får ikke det maksimale ud af en god idé, men oser af kvik dialog og et forrygende soundtrack."
4 STJERNER - BT

OM FILMEN:
går kendte alle The Beatles. I dag er det kun Jack, der kan huske deres sange, og som i kraft af denne sangskat nu begiver sig ud på en lang og snirklet vej mod sit livs kærlighed. Jack er en håbefuld sanger og sangskriver i en lille engelsk kystby, hvis drømme om berømmelse er på hastig retur på trods af ukuelig støtte fra hans barndoms bedste ven, Ellie. Og så – efter en busulykke under en mystisk, verdensomspændende blackout – vågner Jack og opdager, at The Beatles aldrig har eksisteret, og det vil give ham en verden af muligheder og en masse problemer. Med en smule hjælp fra sin amerikanske agent, Debra, og sin søde, men vildt upålidelige roadie, Rocky, eksploderer Jacks berømmelse fra den ene dag til den anden. Men mens hans berømmelse vokser, risikerer Jack at miste Ellie, det eneste menneske, der altid har troet på ham. Døren mellem hans gamle og hans nye tilværelse er ved at lukke sig, og Jack blive nødt til at vende tilbage til det sted, hvor han engang hørte hjemme, og bevise, at alt vi har brug for er kærlighed.
I filmen ”Yesterday” forestiller instruktøren Danny Boyle og manuskriptforfatteren Richard Curtis sig en verden, hvor The Beatles ikke har eksisteret. Himesh Patel forestiller sig, at han er den håbefulde sanger, der som den eneste alligevel kan huske alle deres sange. Til det får han hjælp fra sine venner; Lily James, Kate McKinnon og Joel Fry. Nå ja, og så har den romantiske komedie selvfølgelig et soundtrack med nogle ret kendte sange.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 120 min.
    Musik
    Tilladt for alle men Frarådes under 7 år