Alle Ved Det


 

OM FILMEN:
Oscar-vinderne Penélope Cruz og Javier Bardem spiller hovedrollerne i dobbelt-Oscar-vinder Asghar Farhadis intense drama, der udspiller sig i en idyllisk landsby lidt uden for Madrid. Her samles familiemedlemmer fra nær og fjern til stor fest. Laura ankommer fra Buenos Aires til sin hjemby for at fejre søsterens bryllup og medbringer sin teenagedatter og søn. Under festen forsvinder Lauras datter på mystisk vis og det bliver starten på en febrilsk jagt for at finde hende samtidig med, at familiens største hemmelighed kommer frem i lyset.
Asghar Farhadi er instruktør bag nogle af nyere tids mest kritikerroste og prisvindende dramaer som ’Nader og Simin – en separation’, ’Fortiden’ og ’Sælgeren’.

PRESSEN SKREV:
"... det [er] personerne imellem snarere end krimigåden, der skaber filmens suspense. Med Cruz og Bardem som to mennesker med en fælles fortid og en ulmende nutid er det selvfølgelig ikke kedeligt."
4 STJERNER - POLITIKEN

"Bedst står – selvfølgelig – Cruz og Bardem, der leverer et uomgængeligt bevis på, hvor meget karisma betyder for skuespillere."
4 STJERNER - JYLLANDS-POSTEN

"På en eller anden måde bliver summen af et godt tænkt plot, gode skuespilspræstationer og en smuk billedside aldrig helt så høj, som den kunne have været, men 'Alle ved det' er stadig meget seværdig."
4 STJERNER - BT

"'Alle ved det' har en bismag af konstrueret melodrama, men der er grund til at nyde de dybe farver, og Farhadi er eminent til at skildre den sum af kompromiser, som et virkeligt forhold bliver over tid." (Bo Green Jensen)
WEEKENDAVISEN

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 140 min.
    Drama
    Tilladt over 11 år