Mødregruppen


 

Ny stor dansk komedie med stjernehold

I filmen medvirker flere store danske stjerner og talenter: Danica Curcic, Anders W. Berthelsen, Julie Agnete Vang, Lærke Winther, Martin Buch, Marijana Jankovic m.fl.

OM FILMEN:
I Hong Kong lever den nybagte mor, Line, det vilde jetsetliv sammen med manden Bjørn, som er direktør for familiens internationale virksomhed. Da Line opdager, at Bjørn har en affære med deres filippinske barnepige, rejser hun i raseri til det sidste sted hendes mand vil lede - hendes sydfynske hjemby. Hvad der blot skal være et kortvarigt ophold, bliver en længere rejse hjem til rødderne, den indebrændte keramikerkusine Maja og mødet med en sprudlende mødregruppe.

Bjørn lukker for alle Lines midler og truer med at tage sønnen fra hende. Line sta°r til at miste alt, og samtidig rammer hverdagens praktiske udfordringer og fordommene om livet i provinsen. Sammen med mødregruppen og den fortørnede kusine, tager Line kampen op mod grød, gylp, gæld og trusler fra en magtfuld ægtemand.

MØDREGRUPPEN er en sjov og livsbekræftende komedie om en forkælet overklassekvinde, som tvinges tilbage til provinsrødderne, hvor hun ma° smøge ærmerne op, men omsider fa°r mulighed for at finde sig selv.

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 110 min.
    Komedie
    Tilladt for alle men Frarådes under 7 år